RonaldDe wekelijkse Lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk Zoetermeer zullen tijdelijk stoppen vanwege onderhoudswerkzaamheden in de Oude Kerk. Na het komende concert van woensdag 31 januari door Ronald de Jong moeten de trouwe bezoekers wachten tot 28 februari.

Woensdag 31 januari zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) worden gegeven door de Zoetermeerse organist Ronald de Jong. De Jong was van 1991 tot en met 2023 als vaste organist verbonden aan de Oude Kerk. Zijn opleiding heeft hij genoten aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij voor het UM diploma slaagde met het predicaat zeer goed. Daarnaast was hij tot aan zijn pensionering verbonden als docent aan het CKC.
Op het programma voor het lunchconcert staan werken van Buxtehude, Handel (arrival of the Queen of Scheba), Widor en hemzelf

Het eerstvolgende concert zal dan weer zijn op 28 februari.

Aanvang 12.45 uur, de deur van de kerkzaal is open vanaf 12:30 uur.

Dit concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

 

-advertenties-

-goede doel-