Winterse lunchWil jij nieuwe mensen leren kennen? Dat kan in De Hof van Seghwaert. In het nieuwe jaar worden in en rond de Hof van Seghwaert nieuwe activiteiten opgezet, waarbij iedereen welkom is. Activiteiten die het makkelijker maken om mensen te ontmoeten en het contact met elkaar aan te gaan.

Daarbij kun je aansluiten bij wat jij leuk en interessant vindt. Op zaterdag 13 januari om 12.30 uur ben je van harte welkom om hier meer over te horen. De kachel staat aan en er staat een lekker kopje soep en een broodje voor je klaar. De Hof van Seghwaert is een gezellige wijktuin in een prachtige groene boomgaard midden in de wijk Seghwaert. Vrijwilligers onderhouden de wijktuin en organiseren activiteiten voor bewoners in Zoetermeer. 

Iedereen heeft de behoefte aan écht contact, waarin je jezelf kunt zijn en je gewaardeerd voelt. Mensen zijn sociale wezens, maar het aangaan van zo’n relatie gaat niet altijd vanzelf. Het lukt veel mensen niet altijd goed om contacten te leggen en een nieuw netwerk op te bouwen. Herken jij je hierin? Dan ben je niet alleen en het kan dan fijn zijn als je ergens naar toe kan gaan waar je andere mensen kan ontmoeten.

In de Hof van Seghwaert worden het hele jaar door veel activiteiten voor zowel jongeren, volwassenen als voor ouderen georganiseerd. Misschien heb je zelf ook een idee voor een activiteit die je graag wilt doen. En misschien kan je ook samen met anderen een activiteit organiseren, daarover kun je met elkaar in gesprek gaan. Dus kom ook naar de Hof van Seghwaert en begin het jaar met nieuwe contacten en gezelligheid. Je leeftijd maakt niet uit en aanmelden is niet nodig.

De ingang van de Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats naast Gaardedreef 169 in Zoetermeer. De Hof ligt op 2 minuten loopafstand van Randstadrailhalte Seghwaert. Voor vragen of informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-