Persbericht wk 49 Gratis met de Ouderenbus naar het StadshartVlak voor kerst, van 19 december tot en met 22 december, reizen ouderen (vanaf 65 jaar) gratis met de Ouderenbus (lijn 65 en lijn 66). Hiervoor is een speciale ansichtkaart nodig die is op te halen bij inZet-locaties.

De ansichtkaart voor gratis reizen met de Ouderenbus kunt u ophalen in inZet-locaties van Palet Welzijn (locatie Bijdorplaan, Petuniatuin, Nathaliegang, Zanzibarplein en wijkrestaurant De Goede Buur De Leyens en Meerzicht). Op de ansichtkaart staat het tegoed voor twee gratis ritten met de Ouderenbus. Met deze actie wil Palet Welzijn de ouderen in Zoetermeer fijne feestdagen aanbieden. Daarnaast is het een ontspannen manier van reizen.

In Zoetermeer rijdt naast het gewone openbaar vervoer ook de Ouderenbus. Hiervoor zijn de buslijnen 65 en 66. Behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat de ouderen veilig in- en uitstappen. Daarnaast mag ook de hond, rollator of boodschappenkar mee. De Ouderenbus rijdt van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 15.30 uur. Ga voor meer informatie over de Ouderenbus naar www.paletwelzijn.nl/vervoer

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-