stockfoto Entree Schaaktoernooi copyDe gemeente organiseert samen met schaakvereniging Promotie een schaaktoernooi op zaterdag 14 oktober in Club Entree aan de Boerhaavelaan 33. Schaken oogt zo relaxed. Toch is het heel inspannend: tien zetten vooruitkijken, stellingen analyseren en continu berekenen wat er kan gebeuren. 

Bij schaakvereniging Promotie ligt de lat hoog, maar gezelligheid staat voorop. Dit avontuurlijke en spannende spel zorgt namelijk ook voor verbinding, het brengt mensen bij elkaar. Dat past goed bij de doelen van de nieuwe stadswijk Entree.

Programma

Om 10:00 uur start het toernooi. U speelt 7 schaakpartijen van 30 tot 45 minuten per partij. Om 16:30 uur is de prijsuitreiking.

Bent u een jeugdige of juist een ervaren clubspeler? Of een thuisschaker die regelmatig online een partij speelt? Iedereen is welkom. Er is plek voor maximaal 80 schaakliefhebbers. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Dat is inclusief koffie, thee en een lekkere lunch. Vindt u het leuk om te komen kijken? Toeschouwers zijn van harte welkom, zolang de schakers maar in alle rust kunnen spelen.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.svpromotie.nl. Inschrijven kan tot en met 13 oktober 2023.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-