Mr. MOTOVrijdagavond 15 september presenteert JJ Music House de rockband Mr. Moto. De band omschrijft zichzelf als volgt: Mr. Moto is een rock-‘n-rolltrein die met hart en ziel alles uit de kast haalt, live en in de studio.

Met een combinatie van 70’s classic rock en moderne rock creëren de bandleden van Mr. Moto hun eigen ruimte en genre. Op hun onlangs uitgebrachte album toont de band de beheersing van de genres die ze verkennen. ‘Hard Candy’ is dé krakende opvolger van hun release ‘Good Times’ uit 2020.
Mr. Moto is klaar om het publiek hun pure energie en opwinding te geven voor de beste momenten in het leven. Aanvang 20.30 uur, entree € 7,50.

 

InTouch & Friends

Deze vijf ervaren muzikanten maken graag muziek en hebben hun muzikaliteit gebundeld in InTouch & Friends. Ze spelen zondag 17 september in JJ Music House. De band speelt bekende pop- en rocksongs en geeft daar een eigen ‘touch’ aan. Natuurlijk ontbreken enkele gouwe ouwen van Nederlandse bands niet. Deze middag spelen ze nummers van onder andere Bozz Scaggs, Steely Dan, Toto, Olivia Newton-John, Fleetwood Mac, New Adventures, Herman Brood en Diesel.
Aanvang 15.00 uur, vrij entree.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-