vr brilOp zaterdag 16 september is de Dutch Innovation Factory (Bleiswijkseweg 37) een van de speelse locaties van het Stadsfestival Zoetermeer. Op een actieve manier kun je hier ontdekken hoe innovatie en onderwijs elkaar vinden.

Er zijn verschillende, gratis activiteiten voor kinderen en jongeren in de Dutch Innovation Factory. Speel verschillende games op de arcadekasten van het Nationaal Videogame Museum: van Pac-Man en Candy Cab tot Pop’n Music. Kom spelen op een van de gamekasten en bekijk de museumhuiskamers: retro en de toekomst.

Doe mee met de uitdagende workshops van Bricks Aholic en bouw mee met LEGO. Speciaal voor jongeren van zes tot en met vijftien jaar zijn er workshops (starttijden: 11.15 uur, 12.30 uur en 14.30 uur). Wees zeker van een plekje: meld je hier aan.
Stap daarnaast nog op de fietssimulator, speel de game Benjamin & Carol: The Mystery of the Scarab gemaakt door studenten van De Haagse Hogeschool en check de VR-experience. Meer weten over de activiteiten in de Dutch Innovation Factory? Programma Dutch Innovation Factory (DIF) | Zoetermeer is de plek

Verspreid over de stad vinden zaterdag 16 september meer dan 75 activiteiten plaats. De kernlocaties zijn het Stadhuis-Forum, de Dutch Innovation Factory, Club Entree en CKC & Partners. Daarnaast zijn er in iedere wijk verschillende activiteiten. Wees er snel bij. Voor sommige activiteiten moet je je aan te melden.
Meer informatie over het Stadsfestival en het programma is te vinden op www.zoetermeerisdeplek.nl/stadsfestival

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-