9116 CopyrightFOTOFLEX.NL 11092023
Burgemeester Michel Bezuijen heeft maandag 11 september, tijdens de raadsvergadering, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Hanneke Wortel-Driessen. Hanneke Wortel nam op deze vergadering afscheid van de raad, zij is onlangs verhuisd naar de kop van Noord-Holland.


Michel Bezuijen: “Je was namens LHN Zoetermeer als raadslid bijna dertien en een half jaar lang enorm betrokken bij de stad Zoetermeer. Je wist je tot één van de pijlers van de raad te ontwikkelen. Sinds mei 2022 was je ook plaatsvervangend voorzitter van de raad. Je toonde je steevast een trouw en consciëntieus lid van ons stadsbestuur. Een verbinder die altijd open staat voor de opvattingen en suggesties van anderen.”
Ko Doncker, hiervoor commissielid, volgt Hanneke Wortel op. Hij is op 11 september geïnstalleerd als raadslid voor LHN Zoetermeer. Rob Duiven wordt de nieuwe plaatsvervangend voorzitter van de raad en tevens voorzitter presidium.
Het afscheid van Hanneke Wortel en de benoeming van Ko Doncker zijn terug te kijken via de internetuitzending van de raadsvergadering van 11 september 2023 op raad.zoetermeer.nl.

 

Foto: CopyrightFOTOFLEX.NL

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-