e.beringZoetermeerse dichter E. Bering gaat in zijn derde Dichtbundel ‘Inside the chronicles of September - Verander mee met de stroming’ in op de donkere dagen van september. September is de maand van verandering, en in verandering zit potentie om te groeien.

E. Bering (39 jaar) woont al vrijwel zijn hele leven in Zoetermeer, startend in Palenstein maar hij heeft ook in Seghwaert, Noordhove, Meerzicht en Oosterheem gewoond. Nu is hij samen met vrouw en dochter weer neergestreken in Palenstein.
In het jaar dat hij vader werd, 2014, bracht hij ook zijn eerste dichtbundel uit: Deep thoughts. Dit boek is Engelstalig, later ging Bering ook in het Nederlands dichten.

 

Emoties van me af schrijven

boek e.beringAls kind schreef Bering al gedichten, korte haiku’s of songs in rijmvorm. Bering : “Toen mijn gedichten beter werden, was dat eigenlijk mijn to go to outlet als ik mijn emoties van me af wilde schrijven. Soms had ik aan 1 zin genoeg om er binnen 5 min een heel gedicht uit te gooien.”

Met de gedichten geeft Bering zijn lezer een andere manier van kijken naar de wereld mee. “De wereld zien en ervaren op een manier die de meeste mensen niet zullen of willen of kunnen doen, maakt het voor mij mogelijk om hierdoor mensen te helpen waar zij denken het zelf niet te kunnen."

De dichtbundels zijn hier te vinden:

https://www.bravenewbooks.nl/site/userwebsite/index/id/ebering

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-