Het Stadsfestival Zoetermeer 2040 op zaterdag 16 september wordt afgesloten op de Markt met een groots Eindfeest. Vroeg in de avond is er een kinderprogramma met Speelmeer Show, waarna het eindfeest losbarst met QMusic en een droneshow.

Alle Zoetermeerders kunnen gratis komen genieten van het Eindfeest. De avond start met een kinderprogramma van Speelmeer, een betoverend avontuur langs diverse Zoetermeerse locaties, vol actie, humor en kindermuziek. De DJ van danscafé Spetters neemt het stokje om 19.30 uur over en vult de avond met de beste hedendaagse dance- en feesthits, inclusief top 40-muziek. Het Qmusic Foute Uur Live zorgt voor gezelligheid vanaf de eerste minuut en pijnlijke voeten van het dansen op geweldig foute nummers tot de laatste minuut. De avond wordt afgesloten met een indrukwekkende droneshow. Dertig drones geven op muziek een visuele voorstelling over de toekomst van de stad.

Programma

Kinderprogramma
18.30 uur Inloop op de Markt
19.00 uur Kinder Speelmeer Show

Hoofdprogramma
19.00 uur Inloop Markt
19:30 uur DJ Kevk van danscafé Spetters
20:30 uur Qmusic Foute Uur Live
21.30 uur Spectaculaire Droneshow
21:40 uur Einde hoofdprogramma

Stadsfestival Zoetermeer 2040

Het Eindfeest is de afsluiter van de eerste editie van het Stadsfestival Zoetermeer 2040. Een evenement over het heden en de toekomst van Zoetermeer. Vorig jaar stelde de gemeenteraad de Visie Zoetermeer 2040 vast. Hierin staat hoe we ervoor willen zorgen dat Zoetermeer nu en in de toekomst dé plek blijft waar het fijn wonen, recreëren, werken en ondernemen is. Met dit Stadsfestival wil de gemeente de inwoners op een leuke manier kennis laten maken met wat er in de stad gebeurt om dit te realiseren. Door samen te werken met allerlei organisaties die actief zijn binnen Zoetermeer is er zaterdag 16 september van alles te ontdekken op gebieden als natuur, zorg en welzijn, cultuur, innovatie, energie, onderwijs en stedelijke ontwikkeling. Meer informatie is te vinden via www.zoetermeerisdeplek.nl/stadsfestival 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-