284DB6F8 DF99 482D B01E 8658AC450164Het eerste weekend van september staat alweer voor de deur. Een bewolkt weekend, maar het blijft hopelijk droog en de temperatuur aangenaam. Vul dit aan met verrassende en leuke activiteiten in de stad: een 2 daags muziekevent, wandeling, een queensnight of snuffel tijdens de zoet op zaterdag in de buurttuin.

82DB4050 4D2A 4BDA B5B4 6440E800F2B1Tijdens het weekend van 2 en 3 september zal Zoetermeer op een uniek topfeest worden getrakteerd: Vijverpop! Het jaarlijks terugkerend gratis toegankelijk muziek-evenement met een behoorlijke dosis entertainment. 
Elk jaar weer met een sensationele line-up wat zorg draagt voor een bruisend spektakel. Deze zesde editie vindt plaats op het Nicolaasplein in Zoetermeer. De programmering is veelzijdig... funk, soul, dance, ska, disco etc. Een ruime diversiteit aan de leukste bands, musici en artiesten zullen op de planken knallen. Naast muziek wordt het plein aangevuld met diverse foodkramen, horeca en uiteraard een gezellig terras. De presentatie ligt in handen van de welbespraakte Ward Meijroos en de altijd vrolijke John Tuinebreijer.
Tijden: zaterdag 15:30-00:00 en zondag 14:30-20:30

Door heel Nederland zijn er tijdens ‘Fête de la Nature’ activiteiten in het weekend van 3 tot en met 5 september 2023. Gezond Natuur Wandelen houdt in het Westerpark op zondag 3 september van 10:00 tot 11:00 uur een speciale wandeling: ‘Samen wandelen in Natuur en Groen’.
Fête de la Nature (IVN) wil zo veel mogelijk mensen op een feestelijke en verrassende en laagdrempelige manier in contact brengen met de natuur in al haar diversiteit. Samen wandelen is gezellig en gezond voor iedereen. Vanuit die gedachte organiseert de wandelgroep van Gezond Natuur Wandelen op zondag 3 september 2023 de wandeling met het thema ‘makkelijk bewegen en ademen’. Wil jij ook ontdekken hoe eenvoudige ademhalingsoefeningen daaraan kunnen bijdragen? 
Waar: Trefpunt is de fietsenstalling bij de Bowling aan de Heuvelweg 4 in het Westerpark. Er wordt verzameld om 9:45. Om 10 uur start het lopen. De wandeling is gratis, alleen koffie of thee na afloop is voor eigen rekening. Geef je vrijblijvend op bij Corrie Kramer per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdag 2 september 2023 is het zover: het Grand Gala van Miss Beauty All Stars. Met 12 powervrouwen die eerder allemaal al eens op het podium stonden. Er  barst nu een heuse titanenstrijd los op het podium: Battle of the Queens. Deze avond vol ervaring wil je niet missen. Wie gaat naar huis met de titel Miss Beauty All Stars? De winnares wint een ticket naar Miss International in Japan, één van de grootste verkiezingen ter wereld.  Aansluitend aan het gala is er een spetterende afterparty in de foyer van het theater. Wil jij de 1e editie van Miss Beauty All Stars niet missen? Bestel dan nu je tickets voor het Grand Gala van Miss Beauty All Stars 2023. Dresscode: Gala/CocktailStadstheater, Theaterplein 10
https://stadstheater.nl/

239589E2 B8B9 4439 AD67 2087181947D5Deze editie van Zoet op zaterdag op buurttuin de Zoete Aarde is een hele volle! Je kunt heerlijk struinen langs zeventien verschillende kraampjes met een heel divers aanbod. Je vindt er handgemaakte producten zoals sieraden, wolproducten, brocante en poppenkleding. Heb je een hondenkind, er is een speciale kraam met handgemaakte hondenspeelgoed. Maak een heerlijk kruiden wandeling, geniet van vers gebakken crêpes bij de stand van smikkelen met Mar en muziek van E-Sax een band vanuit het CKC die o.a. pop en jazz spelen. Kinderen kunnen heerlijk knutselen aan de Zoete tafel waar ze gaan weven. Kijk voor deelnemers en meer info op: https://facebook.com/events/s/zoet-op-zaterdag/634136118783791/

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-