Zondag 27 augustus is het de laatste zondag van de zomerse reeks Summer Music Gigs met optredens op het sfeervolle terras van JJ Music House. Vanaf 15.00 uur kun je luisteren naar het optreden van het duo Len & Mar en de singer-songwriter Johnny Bruce Muller.

Het muzikale duo Len & Mar speelt sfeervolle, tijdloze covers en melancholieke eigen liedjes, waarbij ze inspiratie putten uit folk, pop en jazz. Denk bijvoorbeeld aan Joni Mitchell, David Crosby, the Milk Carton Kids of Radiohead. Kenmerkend zijn de soulvolle stem van Mar, het puntige gitaarspel van Len en hun harmonieuze samenzang. Op het podium worden Len & Mar bijgestaan door de eigenzinnige percussionist Rob.

 

Johnny Bruce Miller Fotograaf Hedske VochtelooJohnny Bruce Muller

Johnny is singer-songwriter en gitarist en neemt de luisteraar mee met zijn catchy gitaarriffs en verhalende teksten. Al eerder was Johnny te zien in het Paardcafé, Paradiso Café, De Buurt en tijdens het Picknick Festival in van Der Werfpark.
JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer en bereikbaar met OV, lijn 4. Voor meer info www.jjmusichouse.nl  Aanvang optredens is 15.00 uur, entree € 5,-.

Foto: Johnny Bruce Miller - Fotograaf Hedske Vochteloo

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-