Comedy079 geeft onontdekt comedy talent of voor mensen die het gewoon leuk vinden om het een keer te ervaren de kans om op te treden. Tijdens de speciale editie van zondag 10 september op het reuze gezellige terras van JJ Music House Zoetermeer komen maar liefst 8 comedians waaronder Roel C. Verburg optreden.


comedy079Omdat wij vinden dat iedere zichzelf respecterende stad een open podium zou moeten bieden voor, gaan we het gewoon doen! Voor iedereen die het leuk vindt en aandurft moppen te tappen voor een publiek. Laagdrempelig en onpretentieus. En ook nog eens in het uiterst sfeervolle in Zoetermeer.
Roel combineert stand-up comedy met gitaar en dat levert uiterst grappige liedjes op. Misschien ken je hem van ‘Onder de plak’, ‘Ik koester je oester’ of ‘Slechtste rapper van de straat’. Ook speelde hij jarenlang elke vrijdagochtend bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica een liedje.
Naast Roel treden er nog 7 andere comedians op die één voor één zeer de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen aan JJ Music House op zondag 10 september van 15:00-18:00 uur. Kaarten kosten €10,- p/s en zijn te verkrijgen via https://www.comedy079.nl.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-