Zondag 20 augustus staan twee bijzondere optredens van Guy Taylor en John Notlennon op het programma in de reeks van Summer Music Gigs. De akoestische optredens vinden plaats op het sfeervolle terras van JJ Music House.

Guy TaylorGuy Taylor ontdekte op zijn 17e niet alleen de gitaar maar ook het zingen. De zang is voor hem altijd het belangrijkste geweest. Na jarenlang veel gezongen te hebben in verschillende koren, ontpopte Guy zich zo´n 10 jaar geleden als singer/songwriter en treedt hij regelmatig op. Muziek van onder andere Bon Jovi, The Animals John Denver de Dijk en andere bekende artiesten komen voorbij.

 

John Notlennon

All You Need Is Love! Zijn wieg stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Als zanger/gitarist van een Beatles-tribute gaf hij optredens in heel Europa. Nu speelt hij solo als John Notlennon met akoestische gitaar en zang. In de rol én outfit van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly, een beetje Elvis en heel veel Beatles.

Wil jij ook deze zomerse live optredens bijwonen? Vanaf 14.30 uur is het terras open, de optredens beginnen om 15.00 uur en entree is € 5,-. Bij slecht weer vinden de optredens binnen plaats.
JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer en bereikbaar met OV, lijn 4. Voor meer info www.jjmusichouse.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-