Er zijn in de afgelopen jaren de meest uiteenlopende evenementen geweest in Zoetermeer. In veel gevallen zijn het geen blijvertjes. Verkleed in Halloweenstijl met je hondje over de loper was er zo één. Dit is Terug-kijkend met een film uit 2016. De Halloween dog parade.

 In Zoetermeer is er twee keer een Halloween dog parade gehouden. De eerste in 2016 was in het Stadshart en de tweede was in 2017. Deze werd in de Dorpsstraat gehouden.  Het concept is eenvoudig. Verkleed jezelf en je hond in Halloweenstijl. Met heksenhoeden en jurken kwamen mensen naar de parade. Op de catwalk showden baasje en hond hun mooiste outfit en kreeg de mooist versierde combinatie een prijs. 

Ondanks dat de beide evenementen goed bezocht werden, bleef het bij deze twee edities. De evenementen rond Halloween blijven steeds populairder worden en ook het aantal Zoetermeerders die hun huis compleet omtoveren in een beangstigende Halloweensfeer neemt nog altijd toe. Jaarlijks worden de 'Halloween home awards' uitgereikt. Een evenement met een meer blijvend karakter.

 

 

 

 

 

 

Meer video's: 
Oude films Zoetermeer Actief
Actuele films Zoetermeer Actief film

-advertenties-

-goede doel-