culinair zoetermeer 2023Zoetermeerders konden weer drie dagen genieten van lekker eten en goede muziek tijdens het Festival Culinair Zoetermeer op de Markt. Vanaf vrijdag konden bezoekers terecht bij verschillende restaurants op het marktplein, maar ook genieten van het entertainmentprogramma.

Op het menu stonden zeer verschillende gerechten, vaak in kleine porties, zodat je naast een Indonesisch voorgerecht en tapas als hoofdgerecht ook nog voldoende plek had voor misschien wel een portie oesters met als toetje een wafel, of verse aardbeien met slagroom. Twee Zoetermeerse bieren, Roem en Geusz, vonden gretig aftrek en wie wat sterkers wilde kon terecht bij Meleo Spirits voor een likeur. 

 culinair zoetermeer 2023 019  culinair zoetermeer 2023 043


Voor de kinderen was een speciaal Family island gemaakt, met veel activiteiten én kinderopvang. Ouders die even in alle rust wilden eten, konden hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij Double Caring kinderopvang. Kinderen konden ook samen met hun ouders terecht op het Family island, waar werd geknutseld, gesprongen op grote trampolines of spelletjes gespeeld. Bij het Nationaal Videogame museum bijvoorbeeld, waar ook het populaire taikospel met grote drums kon worden gespeeld of autorace.

Voor de live muziek zorgden veel verschillende artiesten, de opening op vrijdag was voor de Zoetermeerse zanger René van Kooten met band, op zaterdag trad onder andere Anthony King op en op zondag zorgde Juicy voor het entertainment.

Culinair Zoetermeer werd dit jaar georganiseerd door Timeless Events, die in Zoetermeer ook events organiseert zoals Live at the Lake.

Foto's: Guus Pauwels

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-