veteranenavondDe jaarlijkse Zoetermeerse Veteranenavond eerde zaterdag 24 juni alle Zoetermeerse veteranen voor hun inzet. De parade van legervoertuigen trok ook onderweg door Zoetermeer veel aandacht van het publiek, ook op de Markt waar het officiële programma was was het heel druk.

Op de Markt verwelkomde burgemeester Michel Bezuijen de Zoetermeerse veteranen en bedankte hen voor hun inzet voor vrede en veiligheid. Michel Bezuijen: "Zoetermeer telt zo’n 600 veteranen. Dank aan alle aanwezigen! Goed om te zien dat ook jonge veteranen zich steeds meer laten zien."

 veteranenavond2  veteranenavond3


Op de Markt was er tijdens deze avond veel te doen voor jong en oud. Kinderen werden geschminkt en konden diverse militaire uniformen en hoofddeksels passen. The Band of Liberation & Pipes Armyband tras op met een speciale hoofdrol voor sopraan Natallia Cioban uit Oekraïne. Na alle officiële momenten mochten alle aanwezigen de voertuigen van dichtbij bekijken en vragen stellen.

 veteranenavond4  veteranenavond5

 

Fotograaf: Jeroen Stahlecker

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-