OPening Balijhoeve copyHet restaurant en de activiteitenruimte van Stadsboerderij de Balijhoeve was al een tijdje open maar nog niet officieel geopend. Dat heeft nu plaatsgevonden op 15 juni met een feestelijk tintje. Het restaurant wordt gerund door Gemiva en de activiteitenruimte wordt beheerd door Buurt & Balij.

Een feestelijke dag

Het officiƫle gedeelte van de opening werd verricht door wethouder Marijke van der Meer, de begeleiders van Gemiva, Stichting Buurt & Balij en de medewerkers van Stadsboerderij de Balijhoeve. Zij hebben allemaal zin om met deze mooie samenwerking een fantastisch concept neer te zetten voor de wijkbewoners en omgeving. Het publiek telde af van tien tot nul en onder veel gejuich werden tegelijkertijd de lintjes doorgeknipt. De cliƫnten van Gemiva hadden heerlijke hapjes gemaakt en daar werd zeker van genoten.

Gemiva ondersteunt mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zoals niet aangeboren hersenletsel.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-