B471AE21 29AF 489F 9554 DEC765CF9E32Zaterdag 1 juli aanstaande tussen 12.00 en 16.00 uur waan je jezelf al in mooie zomerse weken en tropische sferen in Winkelcentrum Rokkeveen. Jong en oud worden uitgenodigd op de speciale dansvloer die deze zaterdag gelegd wordt.

Er worden demonstraties gegeven van Bachata, Salsa en Merengue. Onder leiding van DJ PiĆ«dro, die zorgt voor zomerse Latin muziek. Naast de demonstraties worden er workshops gegeven, iedereen kan meedoen. Een leuke gelegenheid om in de vakantiesfeer te komen en de eerste pasjes alvast goed onder de knie te krijgen. 

Wil je niet meedansen, dan kun je alvast shoppen voor je vakantie, de winkeliers hebben tenslotte alles in huis om thuis ook een tropisch weekend te vieren of om je vakantie compleet te maken. Zoals BBQ vlees, een lekkere visschotel, fruit, kaasplankje, frisse borrels, leuke zomeroutfits, slippers, zonnebrillen en parasols. 

Bij de Tikibar staat een lekkere mocktail klaar, deze worden gratis uitgedeeld namens alle winkeliers, want bij een dansje en een warme dag hoort tenslotte een lekker drankje.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-