beestenboel bentwoud
Ook dit jaar hebben de Vereniging Vrienden van het Bentwoud en het Harmonieorkest Zoetermeer de handen weer ineen geslagen. Op zaterdag 24 juni vanaf 15.00 uur speelt het Harmonieorkest in het Bentwoud een speciaal concert met nummers waarin dieren het thema zijn.


bentwoud concertVoor het zomerse concert hebben leerlingen van twee Zoetermeerse basisscholen decorstukken gemaakt. Het concert heet Beestenboel in het Bentwoud en de muzikanten spelen allemaal muziekstukken over dieren. Neem een picknickkleed en -mand mee en hoor hoe adelaars zweven (Where Eagles Fly), vlinders fladderen en pinguïns dansen (Happy Feet). Luister naar muziek van The Lion King, Ratatouille en Kung Fu Panda.
Het concert vindt plaats in het deel van het Bentwoud gelegen tussen Benthuizen (tegenover de brandweerkazerne) en Zoetermeer en is wandelend of met de fiets goed te bereiken. Het duurt tot 16.30 uur.
Neem uw klapstoeltje mee, of een doek om op te zitten en kom genieten. Het orkest speelt alleen bij droog weer. In geval van regen gaat het concert dus helaas niet door. Dat wordt vermeld op de website van de Vrienden van het Bentwoud, www.bentwoud.info.

-advertenties-

-goede doel-