Seran Dennis tijdens Zoetermeerse Reunie CopyZe zijn allemaal iets ouder geworden maar ze hebben allemaal nog de moves. Afgelopen zaterdag kwamen voormalige bezoekers, personeel, oud-eigenaren en dj’s van oud horecazaken samen in en om Snowworld Zoetermeer voor de Zoetermeerse Reünie.

Het initiatief, geleid door Seran van Wijk en Dennis Harinck, oud Locomotion dj’s, bracht een eerbetoon aan het bruisende Zoetermeerse uitgaansleven van toen. “Dit is zo tof om te zien. Het evenement doet het verleden herleven en hier worden nieuwe herinneringen gemaakt. Iets waar we echt trots op zijn om Zoetermeer te kunnen bieden”, volgens beide heren.

De reünie bood, op het buitenplein en meerdere zalen binnen, een unieke kans om herinneringen op te halen aan legendarische nachten vol muziek en dans. De aanwezigheid van de dj’s van toen zorgde voor een unieke sfeer, waarbij bekende hits uit die tijd werden gedraaid en het publiek werd meegenomen op een muzikale reis door het verleden.

Als klap op de vuurpijl werd het publiek in het zomerse zonnetje getrakteerd op een spetterend live optreden van Soulbeach, een band met Zoetermeerse roots. De energieke muziek zorgde voor een onvergetelijke avond en nacht vol nostalgie en gezelligheid. We stelden de heren van de organisatie nog één laatste vraag: komt er volgt jaar weer een editie? Het antwoord hierop is unaniem: “Jazeker! Zoveel enthousiaste reacties, blije gezichten en uitzinnige bezoekers, het kan niet anders dan dat hier een nieuwe traditie is ontstaan”, aldus Seran. “Dus zet zaterdag 8 juni 2024 maar alvast in de agenda” vult Dennis met een knipoog aan.

FotoTom Piller – Tomparty.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-