haga ziekenhuis
Vanaf 1 juni heeft Het LangeLand Ziekenhuis een nieuwe naam. Op de gevel hangt nu ook het nieuwe logo met de naam: HagaZiekenhuis Zoetermeer. Om de herinnering aan het LangeLand Ziekenhuis vast te leggen kon al het personeel zich de afgelopen weken laten vastleggen op een foto, met nog het oude logo.

 

 onderlogo LLZ  llz oude logo


Een fotograaf maakte buiten bij de hoofdingang een foto van personeel, alleen of samen met het team of collega’s. Velen hadden hier gehoor aangegeven. Uiteraard met het ‘oude’ logo nog op de achtergrond. “Ik ben in 1988 begonnen in het LangeLand Ziekenhuis en was een van de eersten in die tijd. Het basisziekenhuis was net geopend en ik wil graag een warme herinnering aan al die jaren voor later”, vertelt Anneke van Gestel, verpleegkundige op de Intensive Care Afdeling.

Het was erg druk bij het fotograferen. Iedereen wilde wel op de foto en er waren ook nog oud-collega’s die van ver kwamen. Het ziekenhuis gaat na 1 juni verder als het HagaZiekenhuis Zoetermeer samen met het HagaZiekenhuis Den Haag en wordt door de fusie het grootste topklinische ziekenhuis in de regio.

Foto onthulling nieuwe logo: Facebook Haga Ziekenhuis Zoetermeer 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-