zeven jaar poesDenksportcolumnist Bram Doeves zorgt al jaren elke week voor een column vol bridge, dammen of schaken op Zoetermeer Actief. Maar Bram schrijft hiernaast ook boeken, over denksport, maar ook over Poes. Zijn nieuwste boek ‘Zeven jaar Poes, Corona, Oekraïne…’ is net uit.

Bram begint zijn boek met zeven jaar kattengedrag. Poes werd lid van de familie na een aantal ongewenste bezoekjes van muizen, wie kan beter optreden tegen muizenoverlast dan een poes? Maar naast het vangen van muizen zorgt Poes voor nog veel meer verhalen, die worden opgetekend door Bram.
Gedurende zeven jaar poes kwam de wereld er echter steeds beroerder voor te staan, eerst corona, daarna de oorlog in Oekraïne. Dit zorgt ervoor dat Poes een beetje naar de achtergrond verdwijnt. Er komen ook nog meerdere verhuizingen tussendoor en een maandenlang verblijf op een vakantiepark vanwege vertragingen in de bouw van de nieuwe woning. Stress alom dus, voor Poes, maar net zo voor haar baasjes.

‘Zeven jaar Poes, Corona, Oekraïne…’ is te bestellen bij de Zoetermeerse boekhandels, of via bol.com aan te schaffen voor €15,-.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-