IKC De Waterlelie heeft donderdagavond 25 mei de Wisselbokaal van de Avondvierdaagse gewonnen, zo maakte burgemeester Bezuijen na de intocht bekend. “Maar,” aldus de burgemeester, “álle kinderen die hebben meegelopen zijn natuurlijk de echte winnaars!”

 DSC 7195 DSC 7194 De Waterlelie viel op door hun enthousiaste deelname en sportief gedrag tijdens de vierdaagse. Ook telde mee dat zij elke dag op tijd vertrokken en allemaal meedansten met de warming-up op de Markt. De scores van de scholen lagen weer dicht bij elkaar, er waren ook scholen met een eigen vierdaagse schoollied of een mascotte die meeliep met de wandelaars.

 DSC 7171  DSC 7168Op de laatste dag van de Avondvierdaagse worden de wandelaars altijd ingehaald door familie en vrienden en is er een feestje op de Markt met muziek en activiteiten. All in One Events zorgde voor het omroepen van alle scholen die binnen kwamen en hadden grote mascottes meegenomen, zoals een beer en een muis die door veel kinderen geknuffeld werd.

 DSC 7162  DSC 7159Speelgoedbank IKROS deelde aan alle kinderen die dat wilden speelgoed uit. IKROS: “We zijn met twee bussen vol speelgoed en spelletjes hierheen gekomen zodat we genoeg hebben voor alle kinderen! Maar ook op de speelgoedbank zelf staat nog genoeg speelgoed te wachten voor de kinderen die het thuis financieel wat minder goed hebben.”

Foto's: Leon Koppenol en Rita Soutendijk

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-