20230522 39351De Zoetermeerse Avondvierdaagse is maandag 22 mei van start gegaan vanaf de Markt. Alle kinderen, ouders en andere wandelaars verzamelden zich bij de vlag van hun school op de Markt, waar zij na de opening begonnen aan de wandeling van 5 of 10 km.

 20230522 39365  20230522 39418


Burgemeester Bezuijen telde af voor de start van de Avondvierdaagse, die gelukkig in Zoetermeer niet gehinderd werd door slecht weer of onweersbuien. In het zuiden van het land werd nog code geel afgekondigd vanwege verwacht onweer, maar in Zoetermeer konden de wandelaars in t-shirt of met een dun jasje van start voor hun te lopen kilometers. Alle scholen werden vervolgens op pad gestuurd door John Tuinebreijer van All in One Events, die iedereen een fijne wandeling wenste.

                  


De Avondvierdaagse duurt nog tot en met donderdag, wanneer de wandelaars feestelijk worden ingehaald op de Markt. Op de laatste dag van de wandeltocht worden de medailles uitgereikt en zorgen muziekbands en activiteiten voor extra sfeer.

Foto's: Leon Koppenol en Rita Soutendijk

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-