gratis tickets foute avondWie snel is, kan vandaag nog gratis tickets bemachtigen voor de Silverdome Foute avond XXL Party op vrijdag 12 mei. De gratis kaarten zijn beschikbaar dankzij samenwerking en sponsoring van de partners van het feest. De Foute Avond verplaatst overigens naar 200 meter verderop in het Van Tuyllpark.

De Foute avond XXL Party zou eigenlijk op het parkeerterrein van Silverdome plaatsvinden, maar op datzelfde moment is daar ook de jaarlijkse kermis. Om wederzijdse (geluids)overlast te voorkomen is, in samenspraak met Gemeente Zoetermeer, besloten het festival te verplaatsen. De Foute Party is nu 200 meter verderop in het Van Tuyllpark, aan de Van der Hagenstraat 36.

Door de verhuizing wordt het festival gehouden in een grote tent, waardoor er nog meer ruimte is voor artiesten en publiek. Ook geluid en akoestiek zijn prima in orde. Naast de uitgebreide food area vind je op het festivalterrein een ruime hoeveelheid zitplaatsen, diverse merchandise stands en voldoende schone toiletten.

  

Gratis tickets

Vrijdag 5 mei kun je nog je gratis tickets claimen voor de Foute avond XXL Party op 12 mei. Op de site https://www.ab-event.nl/foute-avond-2023 kun je je melden voor de gratis tickets doe je op 8 mei via e-mail ontvangt.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-