20230502 38672

Nikki Borgman overhandigt de cheque aan Maja en Henk

20230502 38675Na afloop van de koffieochtend voor (ex-)kankerpatiënten werden de initiatiefnemers Maja en Henk Neijssel verrast door Nikki Borgman. Zij overhandigde een cheque met de opbrengst van de eerste Ronde van de Driemanspolder loop van maar liefst €519.

De Ronde van de Driemanspolder werd gelopen op zondag 2 april 2023, in de frisse voorjaarswind. De Ronde van de Driemanspolder is een sportieve hardloopwedstrijd in de Nieuwe Driemanspolder. De loop wordt twee maal per jaar georganiseerd en de opbrengst gaat naar een goed doel, dit jaar het Inloophuis voor (ex)kankerpatiënten Zoetermeer.

Het Inloophuis kan het geld goed gebruiken, zij zijn een half jaar geleden van start gegaan met het organiseren van koffieochtenden voor (ex-)kankerpatiënten, waar zij elkaar kunnen ontmoeten en ongedwongen praten en ervaringen uitwisselen. Na een half jaar is er al een hechte groep ontstaan, die eens in de twee weken op dinsdagochtend bij elkaar komt bij InZet aan de Nathaliegang in Rokkeveen. De groep wil ook activiteiten gaan organiseren zoals workshops, wandelingen en schilderen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-