meivakantieVanaf zaterdag 22 april is het twee weken meivakantie, tot en met zondag 7 mei. Voor de kinderen een heerlijke tijd om even uit te rusten van school en veel leuke dingen te doen, voor de ouders soms lastig om leuke activiteiten te verzinnen en te vinden!

 

Wij hebben op onze vakantieagenda al veel leuke dingen klaar gezet om te doen met de kinderen. Kijk op: Vakantie-agenda voor alle tips.

Zo is er natuurlijk Koningsdag op donderdag 27 april, met heel veel activiteiten voor kinderen. Ook kun je terecht op de kleedjesmarkt op de Markt en in de Dorpsstraat: Het-hele-programma-voor-Koningsdag

 

Speelmeer organiseert leuke en sportieve activiteiten, zoals Skiën in SnowWorld, Zwemmen in De Veur en Jumpen bij Jump One. Ook Zoetermeer Sport heeft komende twee weken in verschillende wijken in Zoetermeer sportactiviteiten, zoals voetbal, trefbal, de MEGA Sport- en spelinstuif een basketbaltoernooi en skaten.

Daarnaast kun je op Speelboerderij het Buitenbeest terecht voor Beestenboel: knutselen, spel van de dag, film kijken en lekker buitenspelen op de boerderij.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-