Er verandert heel veel op de wereld, ook in de omgang met natuur en energie. Bij de Piëzo TalentenAcademie in Oosterheem en Meerzicht kunnen kinderen de sector Duurzaam & Groen ontdekken. De Piëzo TalentenAcademie in Buytenwegh maakt kennis met talenten en beroepen in de sector Gezondheidszorg.

De PiëzoTalentenAcademie is voor alle kinderen in Zoetermeer tussen 9 en 14 jaar. Kinderen maken op een leuke en praktische manier kennis met beroepen door middel van werkbezoeken en gastdocenten. Kinderen ontdekken welke talenten zij zelf hebben en wat zij daar later allemaal mee kunnen doen of worden.

 Piëzo TalentenAcademie start met beroepen in de sector Duurzaam en Groen foto Stichting Piëzo  Piëzo TalentenAcademie start met beroepen in de sector Gezondheidszorg

 

Kijk voor de locaties van de Piëzo TalentenAcademie en om je aan te melden op https://stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie/. Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is gratis.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-