20170211 97417De bekende Zoetermeerse meesterschoenmaker Tico Roozendal gaat met zijn team weer On Tour langs de verzorgingstehuizen. In 2021 en 2022 gooide Corona roet in het eten, maar dit jaar staat het team van schoenmaker Tico weer klaar om gedurende 8 weken elke week een ander verzorgingstehuis te bezoeken.

Het team van Tico gaat schoenen poetsen en repareren van de bewoners. Het team bestaat uit Tico en zijn medewerkers die worden ondersteund door jonge stagiaires en vrijwilligers.

Voor de bewoners zal er ook een bingo worden georganiseerd en er is zelfs een kapper die er voor gaat zorgen dat de bewoners goed gekapt voor de dag komen. En omdat het inmiddels alweer de vijfde keer is dat dit wordt georganiseerd zullen Tico’s vrienden van ijssalon Zinn voor een heerlijke traktatie zorgen.

De Tour start op 10 april bij Verzorgingstehuis Buytenhage en dan zullen er in de weken erna nog 7 tehuizen worden bezocht.

Tico: “Ik heb er echt heel veel zin in, want we hebben het echt gemist de afgelopen twee jaren. Het geeft zoveel voldoening en vreugde als je ziet hoe blij de bewoners zijn, en we mogen niet vergeten dat elke generatie staat op de schouders van de vorige. De bewoners hebben elk op hun eigen wijze meegebouwd aan Zoetermeer en aan dit land, en daar plukken wij de vruchten van. Daarom is het fijn om iets voor hen terug te doen en ze even in het zonnetje te zetten.”

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-