ZMK copyOp zaterdag 15 april kun je luisteren naar en genieten van vijf Zoetermeerse koren die met elkaar onder de naam HOPE een benefietconcert voor onderzoek naar alvleesklierkanker geven in de Oosterkerk in Oosterheem. De opbrengst van het concert gaat in zijn geheel naar Support Casper. 

Het zijn vijf koren die al in 2019 de handen ineen sloegen om dit concert te organiseren, maar die door covid het concert twee keer moesten uitstellen. Gelukkig is het nu wel mogelijk en vult de Oosterkerk zich 15 april met diverse klanken van Gospelkoor Crossroads uit Spijkenisse en de Zoetermeerse koren Shantykoor Geen C te hoog, Zoetermeers koor Invasion, Het Zoetermeers Mannenkoor en The Sprinter Singers.

Support Casper

Support Kasper afbeeldingSupport Casper financiert baanbrekend onderzoek en zorgt voor meer bekendheid over alvleesklierkanker. Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker. 90% van de deze patiënten overlijdt al binnen een jaar. Hiermee is het de op een na meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Dat moet en kan anders, doel is om uiterlijk in 2030 elke patiënt een betaalbare behandeling te kunnen bieden. En daarom is financiële steun hard nodig. Hiermee kan men verder investeren in klinisch wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker. Kijk voor meer informatie op www.supportcasper.nl.

Hoop

Ook binnen de koren heeft een aantal leden met de ziekte te maken gehad. En zij weten als geen ander hoe graag je hoop wilt hebben. Mede daardoor en daarom werken de koren graag mee aan dit concert HOPE zodat de totale opbrengst geschonken kan worden aan Support Casper met de hoop op succesvolle behandelingen in de toekomst. Werk mee aan deze hoop, bestel kaarten en geniet van een avond vol muziek.

Kaartverkoop

Het concert is in de Oosterkerk en elke stoel mag worden bezet, want hoe meer kaarten verkocht, hoe hoger de bijdrage voor Support Casper. Kaarten kosten € 15 en zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 39 79 70 97. Het concert begint om 19.30 uur.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-