rupsjeDe Media Ukkie Dagen komen eraan. Van 24 t/m 31 maart wordt door het hele land aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. Het thema is dit jaar 'Balans: Bewegen met media'.

De Bibliotheek Forum Zoetermeer doet ook mee aan deze campagne en daarom organiseren ze op maandag 27 en dinsdag 28 maart leuke activiteiten. Vroeg of laat gaat jouw kind ook met media aan de slag. Dat is leuk, kan leerzaam zijn en als ouder geeft het ruimte. Maar hoe vind je de balans tussen kijken, lezen, gamen en in beweging blijven? Je hoeft het wiel gelukkig niet opnieuw uit te vinden, kleine aanpassingen kunnen al een groot effect hebben en kunnen nadelige gevolgen beperken.

Activiteit

Media ukkie dagen algemeenBeweeg bijvoorbeeld mee met Rupsje Nooitgenoeg tijdens de Media Ukkie Dagen. Op maandag 27 en dinsdag 28 maart van 15.00 - 16.00 uur is Rupsje Nooitgenoeg op bezoek in de bibliotheek. Er wordt deze middag voorgelezen, ze gaan dansen, speuren naar groenten en fruit voor Rupsje Nooitgenoeg in de bibliotheek en Rupsje Nooitgenoeg komt tot tot leven via augmented reality. Komen jullie ook? Deelname is gratis, meld je wel even van tevoren aan via de website www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-