politie uniform 2Politie Haaglanden is op zoek naar getuigen van een bedreiging in RandstadRail 4 op vrijdag 24 februari. Rond 15.45 uur vond er in de tramlijn richting Lansingerland- Zoetermeer een bedreiging plaats tussen twee mannen.

 

De bedreiging was luid en duidelijk door andere passagiers te horen. Daarbij werd er ook een ander persoon gebeld en zijn er ook bedreigingen te horen geweest via een telefoon speaker. Om 15.58 uur stapten de twee mannen uit op het station Leidschenveen. Daarna stappen de twee mannen om 16.00 uur over op de Metrolijn E richting Slinge. Hier zou ook geschreeuwd zijn en dat kunnen andere passagiers gehoord hebben. Uiteindelijk stappen de mannen uit op Station Pijnacker Centrum. De identiteit van de verdachte is bekend.

Het onderzoeksteam wil graag in kaart brengen wat er nou precies is gebeurd. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

 

Heeft u iets gezien of gehoord?

Heeft u informatie over deze verdachte of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 088-9645044. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-