Avond4Daagse 023Op 22 mei start het jaarlijkse wandelfestijn Avond4daagse Zoetermeer voor groot en klein, eindigend in een feestelijke finale op 25 mei. Deelnemers kunnen inschrijven vanaf 20 maart op de website www.avondvierdaagse-zoetermeer.nl

De routes van de Avond4daagse gaan door verscheidene wijken en parken van het mooie en groene Zoetermeer. Er kan gekozen worden voor 2 afstanden: 5 km of 10 km, deze afstand moet 3 van de 4 avonden gelopen worden om in aanmerking te komen voor de Avond4daagse medaille.


Scholen hoeven niet meer zelf hun leerlingen in te schrijven

Avond4Daagse 050Om de scholen die deelnemen te ontlasten schrijven de ouders dit jaar voor het eerst zelf rechtstreeks hun kinderen online in, ook als zij in schoolverband meelopen. Bij de inschrijving vermelden zij in dat geval met welke school zij meelopen. Voor het overige is de procedure voor de deelnemende scholen als vanouds: De organisatie sorteert de medailles per school en de scholen kunnen die, samen met een verzamelstaat van de ingeschreven leerlingen, komen afhalen, zodat zij de leerlingen op de slotavond direct hun medailles kunnen uitreiken.

 

Voortgezet onderwijs uitgenodigd om mee te doen

Uiteraard ontvangen alle scholen dit jaar ook weer gedetailleerde informatie via nieuwsbrieven. Voor het eerst worden dit jaar ook scholen voor voortgezet onderwijs uitgenodigd om hun leerlingen onder de vlag van de school te laten meelopen. Wat is er immers leuker voor de kinderen dan te ervaren dat de Avond4daagse voor hen niet hoeft te stoppen na het verlaten van de basisschool.
Natuurlijk kunnen deelnemers zich ook individueel, zonder school, inschrijven.


Vrijwilligers gevraagd

De Avond4daagse is op zoek naar mensen die het leuk vinden om de wandelaars onderweg te helpen om veilig over te steken. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden als verkeersregelaar. Als er meer verkeersregelaars kunnen worden ingezet, kan de organisatie de routes beter geschikt maken voor het grote aantal wandelaars dat jaarlijks meeloopt.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Avond4daagse Zoetermeer wordt gesponsord door Gro-up Kinderopvang.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-