20230314 37282Burgemeester Bezuijen heeft vanmorgen zijn stem voor de Provinciale Statenverkiezingen en de Waterschapsverkiezingen uitgebracht in het stembureau in Basisschool de Oranjerie in Oosterheem.

De sportieve burgemeester kwam op de fiets naar het stembureau en heeft maar één stemadvies voor alle Zoetermeerders: ga stemmen!
Bezuijen: “We hebben in Zoetermeer voldoende stembureaus en die zijn open tot 21 uur vanavond. Dus kom vooral allemaal stemmen, dat is heel belangrijk!”

Er zijn in Zoetermeer 56 stembureaus dus er is er altijd wel een bij u in de buurt. Het stembureau in het Stadhuis-Forum heeft speciale hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden.

 20230314 37278  20230314 37283

 

In de loop van de dag maakt de gemeente de opkomstpercentages voor de verkiezingen bekend. Na 21.00 uur vanavond zijn de stembureaus gesloten en worden de stemmen geteld.
De voorlopige uitslagen op partijniveau worden op woensdagavond bekend gemaakt. De definitieve uitslag op kandidaat wordt op donderdagavond gepubliceerd.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-