NL doetDoor heel Nederland zijn het afgelopen weekend acties gedaan rondom NLdoet. In dat kader  is Stichting Jong Perspectief met een groep vrijwilligers en jongeren bij verpleeghuis Vivaldi op bezoek gegaan om daar een leuke bingomiddag te verzorgen voor de bewoners.

Supermarkt Dirk had spontaan aangeboden om deze middag van hapjes en drankjes en leuke prijzen te voorzien en dit zorgde meteen voor een gezellige start. Het team van Supermarkt Dirk liep tijdens het opnoemen van de bingoballen met bitterballen, haring en drankjes rond. Om het feest compleet te maken waren Aad Keet en Pauline als muzikaal duo ook van de partij met keyboard, gitaar en zang.

Een polonaise en een dansje door de bewoners na afloop kon niet uitblijven. Een drukte van belang, het was voor alle deelnemers een geslaagde middag. De missie van Jong Perspectief was om met deze activiteit jongeren ook kennis te laten maken met de doelgroep ouderen en dat is goed gelukt. Wilt u weten wat Jong Perspectief doet? Kijk dan op www.jongperspectief.nl.  Want er zijn jongeren genoeg, die wachten op een maatje.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-