8BBA85F5 FEE8 44E6 8B33 40C953FC29BDOnder toeziend oog van de Vrienden van RuR Events overhandigde Ruud Rienties afgelopen week, een cheque van 1000,- aan Chantal Luijendijk van het Prinses Beatrix Spierfonds. De cheque is het startsein van een actie om donaties op te halen.

 

RuR Events organiseert op 22 april in het Silverdome Zoetermeer Live! Ruud wil die avond zijn 50ste verjaardag vieren en daarbij geld ophalen en doneren aan het spierfonds.

Bij het live muziekfestijn zal de Liveband de hele avond op het podium staan en artiesten ontvangen die optreden. De Line-up is inmiddels bekend, de artiesten zijn: Charly Luske, OG3NE, Jeroen van der Boom, Berget Lewis, Xander de Buisonjé en het muzikale duo Benr. RuR events hoopt met Zoetermeer Live! een jaarlijks terugkerend muziek event neer te zetten in het Silverdome waar ze duizenden bezoekers welkom willen heten. Naast het neerzetten van een prachtige avond wil RuR events ook een donatie doen aan het Prinses Beatrix Spierfonds. Bedrijven kunnen Vriend van RuR Events worden en zo een bijdrage aan het event leveren. Tijdens de overhandiging waren enkele 'Vrienden van RuR Events' aanwezig. Ruud: ”Ik vind het geweldig dat bedrijven ons zo positief steunen”. 

Ruud heeft zelf de Myotone dystrofie, een zeldzame erfelijke spierziekte. “Gelukkig is bij mij altijd het glas halfvol i.p.v. half leeg en aangezien ik dit jaar (zaterdag 22 april) 50 wordt, heb ik besloten om mijn verjaardag op een bijzondere manier te vieren. Het mooiste cadeau voor mijn verjaardag zou zijn om €10.000 te mogen doneren aan het Spierfonds om meer onderzoek mogelijk te maken naar de spierziekte myotone dystrofie", vertelt Ruud.

Foto: Guus Pauwels

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-