campersCamperZaterdag is een live Marktplaats voor campers, waar particulieren zelf hun camper kunnen verkopen en kopen. De eerste CamperZaterdag in Zoetermeer wordt op zaterdag 18 maart op de parkeerplaats bij de Silverdome gehouden.

Als je een camper wil kopen of verkopen ben je vaak aangewezen op de camperhandelaar of online via sites als Marktplaats. Op CamperZaterdag kunnen mensen zelf hun tweedehands camper live verkopen.
Nederland is een echt camperland. Volgens de laatste Bovag-telling is het aantal campers in ons land gestegen tot een recordhoogte van 170.624 exemplaren. Dat is in vergelijking met tien jaar geleden een verdubbeling van het aantal en dit betekent ook dat er steeds meer tweedehands campers van eigenaar wisselen. Ook de grote camperbeurzen waar de nieuwste modellen te zien zijn, worden steeds beter bezocht en worden veelal als leuk uitje gezien.

Jan-Dick en Gwen Verheul (actief in de evenementenorganisatie), vonden het opmerkelijk dat er nog geen particuliere verkoop op locatie bestond. Waarom heel Nederland afreizen om te zien wat er te koop is als je tientallen tweedehands campers op één locatie kunt vinden?
Datzelfde geldt natuurlijk ook aan de verkoopkant. Voor iedere bezichtiging tijd vrij maken terwijl op 18 maart de kopers allemaal in een keer langslopen.
CamperZaterdag is net marktplaats, maar dan in het echt. Verkoop je een camper, wil je juist een camper kopen of vind je het gewoon gezellig om rond te wandelen tussen de campers, alles kan bij de CamperZaterdag in Zoetermeer.

CamperZaterdag is op zaterdag 18 maart van 10:00 -14:00 uur, volgende data zijn 15 april en 13 mei.

Locatie is het evenemententerrein bij het Silverdome aan de van der Hagenstraat in Zoetermeer.

Toegang voor bezoekers is uiteraard gratis, verkopers betalen € 35,- voor een plaats.
Meer informatie is te vinden op de website: www.camperzaterdag.nl

-advertenties-

-goede doel-