Koffieronde High Tea copyOp zaterdag 11 maart, organiseerde de Zoetermeerse Zonnebloemafdeling-Zuid in samenwerking met NLdoet een High Tea. Ook de Lions van Lionsclub De Meerbloem waren als vrijwilligers aanwezig om de handen uit de mouwen te steken en de gasten te verwennen met heerlijke eigen gemaakte hapjes en drankjes.

De middag werd gehouden in Kerkelijk centrum De Oase aan het Kerkenbos in Meerzicht. In de ochtend waren de Lions, samen met de vrijwilligers van de Zonnebloem, al gestart met de voorbereidingen, zoals de zaal versieren en hapjes maken. De gasten kwamen rond 13:00 uur binnendruppelen om uiteindelijk weer met een heel tevreden en voldaan gevoel rond 16:00 uur te vertrekken.

 broodjes smeren high tea  broodjes smeren high tea2 High Tea voorbereidingen copy 
 High Tea zaal 4  Laatste ronde high tea  Tweede ronde High Tea


“Wij zijn blij dat we op deze manier iets bij hebben kunnen bijdragen aan mensen en organisatie in de Zoetermeerse samenleving die onze steun hard kunnen gebruiken” vertelt Christ van Gestel van de Lionsclub De Meerbloem. De hapjes en drankjes werden goed ontvangen en vonden gretig aftrek. “We hebben een leuke High Tea middag gehad, echt een verwendag “, vertelden diverse gasten na afloop en zeker volgend jaar voor herhaling vatbaar vonden alle betrokkenen.

High Tea vrijwillgers

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-