PB Shay LadyDe afgelopen maanden is er hard gewerkt om het voormalige restaurant “vrienden” aan te laten sluiten aan The Old Pal en het te verbouwen in ‘the Old Pal stijl’. De opening vindt plaats op vrijdag 17 maart om 23.00 uur aan het Oostwaarts 4 met een feest voor 25+ waarbij een dj de muziek verzorgd.

Behalve dat er in het nieuwe gedeelte diners worden uitgeserveerd is het ook mogelijk de nieuwe ruimte te huren voor (dans)feestjes voor 25+, meetings, recepties en partijen en alle andere te bedenken feestelijkheden. De volledige informatie is te vinden op www.theoldpal.nl 

Thema feesten

Op zondag 2 april om 16.00 uur start officieel de maandelijks terugkerende Regenboogborrel aan het Oostwaarts 4. De start van dit thema wordt extra feestelijk met als ontvangst-act de altijd vrolijke en grappige Dirk en Jerry. Later zullen de Zangeres Zonder Naam en Shady Lady een verrassend en humorvol optreden verzorgen. 

The Old Pal heeft nog meer verrassingen, zo hebben zij plannen om op speciale dagen en uren slechthorenden en dove mensen uit te nodigen om mee te laten werken in de horeca.

Foto: Shady Lady

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-