7D8EFD65 6E9A 4869 8F58 0815E665066AZoetermeer organiseert voor beginnende ondernemers de 1ste editie van het Ondernemers Festival. Het festival, dat gaat plaatsvinden op 14 maart in de Dutch Innovation Factory, richt zich specifiek op de IT-sector en is gratis toegankelijk voor professionals, (startende) ondernemers en IT-studenten.

Zoetermeer is een echte IT-stad. Ruim 20% van de IT-bedrijven in de regio zijn hier gevestigd. We hebben een Dutch Innovation Community waar inmiddels meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer samen werken aan toegepaste innovaties en in de DIF volgen honderden studenten van De Haagse Hogeschool een IT-opleiding evenals studenten van mboRijnland.

“Hoog tijd voor een Zoetermeers evenement voor en door IT-ondernemers met aspiratie”, vindt wethouder Jan Iedema (Economie en Innovatie). “Er gebeurt ontzettend veel in onze stad op het gebied van IT en innovatie. Met Het Ondernemers Festival bieden we bezoekers de kans daar hun voordeel mee te doen en stimuleren we ondernemerschap”, legt de wethouder uit. Het Ondernemers Festival is het eerste evenement in zijn soort in Zoetermeer en zal ook in 2024 terugkeren. De gemeente organiseert het evenement in samenwerking met The Future Group, het grootste IT-ondernemerscollectief van Nederland.

Het programma 

Het Ondernemers Festival is een mooie kans voor bezoekers om zich te laten inspireren, te netwerken en kennis op te doen over het opzetten en runnen van een bedrijf binnen de IT-sector. Het programma omvat inspirerende sprekers zoals Patrick van Gils van TOPpresentaties die u laat ontdekken hoe u uzelf in 1 woord, 1 zin en 1 minuut overtuigend kunt verkopen en Rini van Solingen, coauteur van het boek Formule X en deeltijdhoogleraar aan de TU-Delft, die vertelt over snelheid en versnelling in uw werkomgeving gebaseerd op inzichten uit de Formule 1.

Daarnaast is er een informatiemarkt waar de bezoekers informatie krijgen over financiën, marketing, belasting, huisvesting, acquisitie, ondernemers planning, personal branding en samenwerkingsvormen. 

Aanmelden
Het Ondernemers Festival vindt plaats in de Dutch Innovation Factory in het Dutch Innovation Park aan de Bleiswijkseweg 37 en is gratis toegankelijk. Inloop van het evenement start om 16.00. Meer informatie over het programma en het aanmelden vindt u op: www.hetondernemersfestival.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-