Karel 8563 EditFoto’s van fotograaf Ton van Zeijl gemaakt naar aanleiding van de viering van zestig jaar New Town Zoetermeer zijn in de maand maart 2023 te bewonderen in de Forumbibliotheek. De serie bijzondere foto’s heeft de titel: Gebouw en gebruiker, 60 jaar New Town Zoetermeer.

 

Ton van Zeijl combineerde voor deze serie architectuur met een portret van een bewoner of gebruiker van het gebouw. Dit kan een woning zijn of een kantoor bijvoorbeeld. Bij deze twee foto’s is een interview met diegene van het fotoportret toegevoegd. Hij maakte deze serie in samenwerking met het ArchitectuurPunt Zoetermeer en Forumbibliotheek als onderdeel van de viering van zestigste verjaardag van de nieuwe stad Zoetermeer, de New Town Zoetermeer.
De artikelen kunt u ook teruglezen op de website : www.architectuurpuntzoetermeer.nl 

Op dinsdagmiddag 7 maart om 16.00 uur zal er nabij de foto’s in de Forumbibliotheek een meet en greet zijn met Ton van Zeijl én een aantal geïnterviewden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

 

 

Fotobijschrift: Karel Lengkeek in zijn woonhuis, in de Forumbibliotheek. Foto: Ton van Zeijl

-advertenties-

-goede doel-