RolstoelDe Rolstoelvierdaagse komt er aan, ook dit jaar weer rollend door Zoetermeer. Gebruik je een rolstoel voor langere afstand? Sluit dan aan tijdens dit evenement. De Rolstoelvierdaagse is van maandag 8 mei tot en met donderdag 11 mei.

Elk jaar is de rolstoelvierdaagse een fantastisch evenement en een onvergetelijke wandeling. Vanaf verschillende locaties kan een tocht worden gemaakt van 2,5 tot 4 km. Op donderdagavond ontmoeten de deelnemers de burgemeester in het Stadshart van Zoetermeer. Ter afsluiting is er na afloop een klein feestje op de verschillende startlocaties.

De Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door Palet Welzijn in samenwerking met WelThuis, de gemeente Zoetermeer en vele andere sponsors. Deelnemers vanuit verzorgingshuizen, verpleeghuizen en vanuit de dienstencentra in de wijken sluiten zich aan bij de Rolstoelvierdaagse.

Duw jij mee?

Met jouw hulp maakt Palet Welzijn dit evenement een groot succes. Vandaar dat ze enthousiaste begeleiders zoeken voor alle deelnemers. Daarnaast zijn verkeersbegeleiders hard nodig op één of meerdere dagen. Palet Welzijn verzorgt de consumpties, medailles en goede wandelroutes. Zorg jij voor duwkracht en aandacht?

Rollend of duwend? Meld je aan.

Ga naar www.paletwelzijn.nl/rolstoelvierdaagse voor meer informatie, aanmelden, deelnemende locaties, starttijden en contactgegevens.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-