Promo Vrouwendag 2023Woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Het thema dit jaar is “Changing Climates”. Iedere vrouw heeft op haar eigen manier invloed. Samen met 100 vrouwen uit Zoetermeer wordt verder gebouwd aan een community in het kader van vrouwenemancipatie in Zoetermeer.

Op veel vlakken zijn vrouwen zelfredzamer dan vroeger, maar nog steeds zijn er grote ongelijkheden ten opzichte van de positie van mannen. Omarm Internationale Vrouwendag en zet je in voor het versterken van vrouwenkracht, bewustwording, verbinding en het normaliseren van onderwerpen waar wellicht nog een taboe op ligt.

De Bibliotheek Forum Zoetermeer is gezamenlijk met partners uit maatschappelijke, educatieve en culturele hoek deze community gestart. De focus ligt dit jaar vooral op ontmoeting en verbinding. Samen met onder andere Wijck, het Stadstheater Zoetermeer, Stichting Piëzo, en de gemeente Zoetermeer wordt Internationale vrouwendag dit jaar gevierd. Het idee is om ongeveer 100 Zoetermeerse vrouwen te inspireren en te prikkelen om ook na 8 maart mee te blijven denken, doen en maken.

Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Kom woensdag 8 maart van 15.00 tot 18.30 naar het Stadstheater. Er wordt een middag georganiseerd met een lezing, workshops, theater, een verwenhoek en andere activiteiten. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Kom naar Vrouwendag 2023, deelname is gratis, maar vol = vol. Laat weten dat je komt door je aan te melden via de website www.bibliotheek-zoetermeer.nl.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-