Museum De Voorde WILD in de stad De laatste week van de tentoonstelling in Museum De Voorde, ‘WILD in de stad. Op safari in Zoetermeer’ is aangebroken. Dit is tevens de laatste tentoonstelling in het museum, want na hierna zal het museum haar deuren voorgoed sluiten voor publiek.

In de tentoonstelling ontdek je hoe de natuur zich aangepast heeft aan de natuur en hoe we de natuur een handje kunnen helpen. Maak bijvoorbeeld een poortje in je schutting voor de egels of hang een insectenhotel op in je tuin of op je balkon. De egelpoortjes, vogelhuisjes en insectenhotels kun je meteen aanschaffen in de museumshop. Zondag 5 maart is de allerlaatste dag dat het museum open is. Op deze dag is het museum voor iedereen gratis te bezoeken. Het museum is van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-