sportakkoord2Mede dankzij het Sportakkoord zijn er in Zoetermeer afgelopen jaren veel activiteiten en projecten opgestart. Zoetermeerse organisaties hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk Zoetermeerders in beweging te brengen en plezier te laten beleven aan sport.

Het Nationaal Sportakkoord is een initiatief van het NOC/NSF om sport voor iedereen toegankelijk te maken, in elke gemeente. Via het Lokale Sportakkoord spreken partijen uit de sport, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente lokaal af hoe zij met elkaar de eigen sport- en beweegambities kunnen waarmaken.

Vanaf 2023 tot en met 2026 zal er landelijk wederom worden ingezet op het Sportakkoord en Zoetermeer doet natuurlijk weer mee. Het landelijke Sportakkoord 2 is net ondertekend, de inkt is nog nat. Sportakkoord Zoetermeer is nu aan de slag om dit door te vertalen naar Zoetermeer. Op dit moment is de gemeente bezig met het aanvragen van het budget als vervolg op het huidige Sportakkoord.

sportakkoordMaar het goede nieuws is dat tijdens deze doorontwikkeling er gewoon aanvragen kunnen worden ingediend volgens de gebruikelijke procedure. Dus heb je een goed idee, wacht dan niet en ga ermee aan de slag. Alle informatie is te vinden op www.sportakkoord-zoetermeer.nl. 

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-