glow in the dark paint in the darkOok deze voorjaarsvakantie kun je bij Speelboerderij het Buitenbeest weer meedoen met verschillende activiteiten. Het thema van deze vakantie is ‘glow in the dark’. Van t-shirts verven tot glow in the dark koekjes bakken, alles komt voorbij.

 

Er is natuurlijk ook iedere dag een ‘spel van de dag’, net als de ‘film van de dag’. Een bezoek aan de Speelboerderij is gratis. Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Speelboerderij Het Buitenbeest vind je in Meerzicht, aan het Belvédèrebos 270.

 

Glow in the dark Game Night

Op vrijdag 3 maart organiseert Speelboerderij Het Buitenbeest een Game Night. Je kunt komen lasergamen, dansen in de silent disco, ‘glow in the dark’ schminken en nog veel meer leuke dingen doen.
De Game Night is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De toegangsprijs is € 3,00 en op vertoon van je Zoetermeerpas kun je gratis meedoen. Lever het inschrijfformulier – samen met het geldbedrag – in bij Speelboerderij het Buitenbeest, je ontvangt dan een toegangskaartje voor de avond.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-