6D6C2995 763E 4F01 8902 CDB8E4EF6131Kunstenaar André van der Zwan exposeert tot 1 mei 2023 met zijn schilderijen op de Veranda op de 1e etage van het woonzorgcentrum Vivaldi aan de Brechtzijde 45 in de Leyens.

André schilderde al geruime tijd, maar kreeg de smaak pas echt goed te pakken toen hij op latere leeftijd via Palet Welzijn terecht kwam bij Ien Dobbelaar, een bekende en veelzijdige kunstenaar uit Zoetermeer. André werd door de cursus enorm geïnspireerd en legde zich toe op het schilderen van portretten. Hij put daaruit heel veel plezier en dat is wat zijn werk ook uitstraalt. Hij schildert met acrylverf ondanks de moeite die hij moet doen om kleuren te onderscheiden. André is 72 jaar en ziet zichzelf als een echte amateurschilder.

Het is voor hem nu de eerste keer dat hij exposeert en hij is heel nieuwsgierig naar wat anderen van zijn werk vinden. Hij hoopt dat de expositie aanleiding is tot de nodige feedback, waarmee hij zijn voordeel mee kan doen.

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de dagelijkse openingstijden van 10.00 uur tot 17.00 uur. In overleg met André zijn schilderijen te koop. Informatie hierover is op de locatie voorhanden.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-