Ronald en Matteo copy

Woensdag 15 februari zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) worden gegeven door Matteo Costanzi (hobo) en Ronald de Jong (orgel en klavecimbel) Op het programma staan werken van A. Vivaldi, T. Vincent en J. G. Walther.

Matteo Costanzi bezit een grote muzikaliteit, hij studeerde aan conservatoria in Terni en Florence (Italië), Utrecht en Den Haag. Hij werkt samen met verschillende grote orkesten en ensembles in binnen- en buitenland (zoals: de Camerata Amsterdam, het Amsterdam Symphony Orchestra en het Residentie Orkest), en heeft ervaring met een groot aantal muziekstijlen. In onze Oude Kerk in Zoetermeer is Matteo regelmatig te beluisteren in samenspel met andere musici.

Ronald de Jong studeerde orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Instituut voor Kerkmuziek in Utrecht, waar hij met hoge cijfers zijn diploma's ontving. Hij is actief als cantor-organist van de Oude Kerk, koordirigent, concertorganist, componist, beeldend kunstenaar en docent voor orgel, klavecimbel en piano. Van zijn spel zijn 7 cd’s verschenen.

Het concert is gratis toegankelijk en zal starten om 12.45 uur en ongeveer een half uur duren.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-