meester hans pensioen 1meester hans pensioen 2Na 46 jaar in het onderwijs gaat Hans van Elburg van IKC De Hofvijver van zijn pensioen genieten. In die 46 jaar heeft hij als leerkracht (vooral groep 8), als adjunct-directeur en als directeur enorm van zijn mooie beroep genoten.

Ruim 21 jaar was hij directeur van De Hofvijver. Zijn deur stond altijd en voor iedereen open. Hans kende alle leerlingen bij voornaam en ze wisten dat ze altijd bij hem terecht konden. Dit waren voor hem de mooiste contacten. Van hun eerlijkheid en oprechtheid genoot hij elke dag. “Wat is er mooier dan met kinderen te mogen werken?”
Een week lang waren er afscheidsmomenten voor onder andere oud-collega’s, oud-leerlingen, ouders en Unicoz medewerkers. De kinderen kregen een circusdag cadeau waarbij meester Hans omgetoverd werd tot circusdirecteur en zichtbaar met zijn vrouw genoot van alle optredens.

 meester hans pensioen 3  meester hans pensioen 4


Dinsdag 31 januari was dan echt de laatste werkdag. Alle klassen werden langsgegaan voor een optreden of mooie knutsel. Vervolgens verliet de meester door een haag van alle leerlingen de school.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-