VWO klas en AlfrinkVanaf komend schooljaar 2023-2024 worden er twee belangrijke vernieuwingen doorgevoerd op het Alfrink College. Naast de gewone lessen komt er ook een mogelijk in te schrijven voor het plusprogramma, de Alfrink+ lessen.

Alfrink+ stromen

Er is een Alfrink+ Tech stroom waar onder andere programmeren en robotica worden aangeboden, een Alfrink+ Taal stroom waar de leerlingen Latijn en Chinees leren, een Alfrink+ Podium stroom waar muziek, dans en toneel centraal staan en tenslotte Alfrink+ Sport waar leerlingen kennismaken met allerlei bijzondere sporten.

VWO- klassen

Naast de invoering van het Alfrink+ programma wordt er vanaf volgend schooljaar ook gewerkt met VWO-klassen. Leerlingen konden al kiezen voor tweetalig VWO waar de lessen in het Engels zijn, maar nu komen er dus ook lessen beschikbaar op VWO-niveau die in het Nederlands worden gegeven. Met deze twee veranderingen wordt de keuzemogelijkheid groter en is er meer ruimte voor talentontwikkeling bij de leerlingen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-